darknessshe just ran and ran, until she couldn't run anymore. eventually the darkness surrounded her, pulled her into the deep and she was no longer able to breathe or see or move or love. and she couldn't run anymore. she couldn't escape from the darkness. she wasn't able to move, and she just sank deeper and deeper. she tried to scream but no one heard it. she tried, she really did, but no one seemed to care.


Ser at nomineringen til Vixen blog awards har begynt (HER), og jeg synes egentlig sånne ting er veldig gøy. Tenk da, å bli anerkjent for arbeidet man legger ned i bloggen! Hvis dere har noen fine blogger som dere har nominert eller som fortjener å bli nominert, må dere bare legge igjen link i kommentarfeltet, så tar jeg en titt!

Hva synes du om bildet?

Har du noen gang blitt nominert?
sun goes down

With the rain tapping on the windows, I thought it would be a good idea to post a photo from the summer, when the sun was shining and the sky was blue.

God tirsdag alle sammen! Håper alle har hatt en bra dag. Jeg startet dagen med kjemiprøve, og resten av dagen har jeg bare vært skikkelig sløv. Er det bare jeg som er sliten for tiden? Kjenner hodet verke og har øyne som konstant glir igjen. Tok meg selv i å sitte å se på barne-TV i dag. I førti minutter. Huff, tror jeg begynner å bli syk. Det er kanskje ikke så rart, nå som høsten begynner å komme og halve klassen går rundt og hoster!

Hva synes du om bildet?

Er du sliten for tiden?
sous l'arbre

God søndag, alle sammen!

I går ble jeg ble sittende og se på bilder fra Frankrike, og kom over en mappe med bilder som jeg ikke kan huske at jeg har postet. Jeg regner med å reise nedover i høstferien (som ikke er så lenge til) så da tenkte jeg at det passet bra å poste et Frankrike-bilde igjen! 

Idag sitter jeg med tidenes gangsperre, og er støl i muskler jeg neste ikke visste at jeg hadde. Haha, deilig! Har vært en skikkelig slapp søndag, og regner med at det fortsetter slik resten av dagen. Skal nyte en kopp kakao, lese videre i Beatles og ikke tenke på alt som burde bli gjort. Man må jo lade opp til en ny skoleuke, ikke sant? 

God søndag videre!

Hva synes du om bildet?

Hva gjør du idag? 

Må bare si takk for de fine kommentarene dere legger igjen. Selv om det går nesten en måned fra ett innlegg til et annet, kommer dere innom og legger igjen kommentarer. Det er så utrolig hyggelig! ♥

 
sky

Hei igjen! 

I dag stod jeg opp i åttetiden (er det bare jeg som våkner tidlig i helgene?), spiste frokost, før jeg dro til Elixia. Det ble en god økt med styrketrening, og instruktøren var så flink å pushe at jeg fortsatt er helt skjelven i beina, seks timer senere, haha! Da jeg kom hjem, belønnet jeg meg meg selv med dansk rugbrød med hjemmelaget, rød pesto (mmm) og en stooor kopp med chilisjokolade-kakao. Herlig! Spesielt skjønt er det jo når jeg kan pakke meg inn i dyner og pledd, mens regnet trommer på vinduet. Høsten er ikke så værst, nei!Og når vi snakker om mat. Jeg har lagd en goood del mat den siste tiden. Jeg var faktisk på et raw-food kurs i Oslo forrige helg og jeg har dessuten fått meg juice-maskin (heaveeen). Hvis dere er interessert i oppskrifter og liknende, så må dere legge igjen en liten kommentar, så skal jeg dele det med dere!

God lørdag videre, alle sammen!

 

 


haha, ser at dette innlegget ble postet tre ganger, vet ikke hva som skjedde.
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits