leaves


 
Leaves. They dissappear every year. But they also come back. Every year. I´m like the leaves. I have left, but I will come back. 

Og bloggen ble glemt. Neida, den ble ikke det. Men jeg ville bruke tiden jeg hadde med familien, på å være sammen med familien. Har hatt en fantastisk fin uke i Paris, og skulle virkelig ønske at den varte bare litt lenger. Det var så himla godt å se mamma og pappa igjen på fredag, etter to hele måneder borte. Men det var også helt grusomt å skulle si hade. Jeg får trøste meg med minner, bilder og nedtellingsappen på mobilen. Sistnevnte forteller meg nemlig at jeg har vært i Frankrike i 58 dager, og at det er 52 dager til jeg skal hjem. Jeg er altså over halveis, og det er jo litt trøst bare det! 

Vurderer forresten å lage en liten Paris-guide med stedene jeg fikk se og oppleve. Hva synes dere om det?

Hva synes du om bildet? 

Skal jeg lage en liten Paris-guide?

#utveksling #frankrike
somehow

Always searching. For someone. Something. Somehow. Always.

Idag kommer mamma og pappa til Paris. Det skal bli så godt å se dem igjen!

Hva synes du om bildet? Savner du noen?
polaroidForrige helg var jeg på loppemarked, og hadde én ting som jeg lettet etter; nemlig et Polaroid-kamera. Og gjett hva jeg fant. Et Polaroid-kamera!

Har så lyst å bruke det her i Paris, det mangler bare å finne film for det, som dessverre ikke alltid er like lett. Tenk det da dere, et ekte Polaroid-foto av Eiffeltårnet, Paris' gater og søte kaféer. Å, jeg vil!

Har du polaroid-kamera? Har du lyst på polaroid-kamera?

Hva synes du om bildet?

#frankrike #utveksling
first day in paris


Yesterday was my first day in Paris, and it was great. We saw Le Tour Eiffel, walked in the French streets and took a rest in the park. We ate French food at a restaurant and took a lot of photos.

What do you think of the picture? Have you got any ideas of what we can do in Paris tomorrow?

#utveksling #paris #frankrike
på vei til paris!

chocolat chaud

Nå sitter jeg på toget, på vei til Paris. Det er fint å suse avgårde i 300 kilometer i timen med fransk landskap fykende forbi på utsiden, på vei til en av verdens fineste byer, for å møte familien man ikke har sett på nesten to måneder. Tror dette blir en bra uke!

hva synes du om bildet?

har du noen tips til hva jeg bør gjøre i Paris?

#utveksling #frankrike #reise #paris
h ø s t f e r i eDa har jeg også endelig fått høstferie! Fransk hsøtferie begynner mye senere enn i Norge, men varer til gjengjeld i to uker! Og det beste av alt; Jeg skal til Paris!

Jeg reiser i morgen med buss og tog, og møter farmor og farfar i Paris. Skal være med dem i en halv uke, før mamma og pappa kommer, og jeg skal være med dem i en halv uke. Gleder meg så utrolig mye, både til å besøke Paris (Det er PARIS!og spesielt det å møte familien igjen! Gleder meg til å se de typiske turistattraksjonene, gå på museum, shoppe og sitte på fine gatekaféer. Skal ta massemasse bilder til dere, og prøve å oppdatere så mye som mulig!

Hva synes du om bildet?

 Har du vært i Paris? Vil du til Paris?

#utveksling #frankrike
insta

insta

er det én app jeg må ha, så er det instagram. kunne slettet alle de andre, men den må jeg ha. man får så mye inspirasjon, når ut til et stort publikum og får mye tilbakemeldinger. kan det blir bedre? nå leter jeg etter nye instagram-brukere å følge, syns det er så fint å følge med på hva som skjer hjemme i norge. bare legg igjen instagram-brukeren din, så skal jeg ta en titt!

nå har jeg to instagram-brukere. den gamle, hhaugh, hvor jeg legger "seriøse" bilder, og hhaughinfrance hvor jeg legger ut alt mulig tull fra hverdagen i frankrike!

hva heter du på instagram? følger du meg på instagram?

hva synes du om bildene?

#utveksling #frankrike
delight


you told me you missed me. show me.

denne uka har jeg fått to pakker. den første innheholdt tre store sjokoladeplater, en bok og fjernkontrollen til kamera. den har vært savnet! den andre pakken var stor og inneholdt blant annet denne jakken og dette skjerfet. det er såå godt å endelig ha noe varmt å pakke seg inn i, fordi det begynner virkelig å blir kaldt her. sånn ordentlig kaldt. pakken innehold også et fint brev (som fikk meg til å gråte), knekkebrød, havregrøt, sjokolade, godteri, klær, interiørmagasiner, lyslenka mi og analoge bilder som jeg ikke rakk å hente før jeg dro. det var utrolig fint, ordentlig lykke. takk ♥

hva synes du om bildet?

har det skjedd noe som har gjort deg ordentlig glad i det siste?
søndagen ble en fin dag

jeg kjente saltvannslukt og vind i håret.

jeg tok et oktoberbad i atlanterhavet.

vi spiste fransk pique-nique med baguette og vin.vi møtte merkelige skapninger og hyggelige folk.

vi gikk barbeint rundt i en veldig, veldig fin by.

vi kjørte hjem med solnedgang og fransk landskap utenfor vinduet.

søndagen ble en fin dag.

 

hva synes du om bildene?

har du hatt en ordentlig fin dag i det siste?

#utveksling #frankrike
the sea
 

i've lived my whole life right next to it, so to suddenly live an hour away feels quite sad. today, i'm going to the sea. today will be a good day.

what do you think?

#utveksling #frankrike

 
livet er fint

livet er fint idag.

jeg har fått jogge alene. jeg har spist fersken. jeg har snakket med mamma og pappa. jeg har bakt brownies. jeg har hørt på musikk. jeg har fått brev fra farmor.jeg har spist sjokolade. og til slutt; jeg har fått gode nyheter som jeg neste ikke kan vente med å dele med dere!

hva synes du om bildet?

hva tror du nyheten er?

#utveksling #frankrike
one month

Idag er det nøyaktig en måned siden jeg flyttet til Frankrike! Det er rart og det har enda ikke gått opp for meg. Tror nok aldri det kommer til å gjøre det, heller. Det føles så himla lenge siden jeg sa hade til alle sammen, samtidig som det føles som om det var i går. Vi gjør så mye samtidig som vi ikke gjør noen ting, dagene er så like, samtidig som alt egentlig er annerledes. Alt er bra, samtidig som at ingenting er bra. Alt er fremmed samtidig som som er alt føles helt naturlig. Klarer ikke helt å sette ord på det.

Hva synes du om bildet?

#utveksling #frankrike
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits