sunshine

Heisann! 

Da var det gått nesten én måned siden forrige innlegg! Huffoghuff. Jeg har rett og slett hatt det sååå travelt, og kanfaktisk telle på én hånd hvor mange dager jeg har kunnet slappe av. Rett etter høstferien fikk jeg meg nemlig jobb, så nå er jeg faktisk blitt bakeribarista hos Godt Brød. Til alle i Stavanger, kom og kjøp boller og brød! Men jaa, det har blitt ganske mye jobbing. Ellers jobber jeg masse med skolen; R-matte, fysikk, kjemi og biologi krever virkelig at man jobber. Forrige helg satt jeg for eksempel og jobbet i 9 timer i strekk for å komme igjennom 70 sider biologi.

Kjenner jeg er utrolig sliten egentlig, det må jeg innrømme. Har såå lite energi til å gjøre andre ting, og jeg har ihvertfall ikke tatt noe bilder. Jeg er vel ikke den eneste?  

Motiverer meg litt bilder fra i sommer, og det herlig å se nå som det for det meste er grått og kaldt og mørkt. Det hjelper litt ♥

 

Hvordan har du det for tiden?

Hva synes du om bildet?
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits