Første januar totusenogtolv

Nå er det første januar totusenogtolv. Tenk på det! Totusenogtolv, liksom. Tiden går så utrolig fort. Jaja, vil bare si Godt nytt år alle sammen!6 hours left

Jeg har alltid lurt på hvordan det er å feire nyttår på fjellet. Det er ganske koselig egentlig. Så mye snø, og så er det heerlig at vi bare koser oss. Ikke noe stress med rydding og vaksing og slikt. 

Idag har vi stått på ski, men hadde ikke med kamera. Tar det sikkert med på skitur i morgen, så kommer nok litt bilder i løpet av morgendagen, eller på mandag. Det har snødd i nesten hele dag, og jeg har savnet snøen i hele vinter. Nå kom den endelig!

Mamma, pappa og jeg har stått på kjøkkenet de siste timene. I ovnen står kalkuenen, og jeg gleder meg til å spise. Ekstra godt når man har lagd maten selv.

Godt nytt år til alle sammen!
Back in game

Heihei! Nå føles det som evigheter siden jeg blogget sist. Og det er det jo også, og jeg har savnet det. Har virkelig savnet å få de utrolig koselige kommentarene dere. Det er alltid noe hyggelig å høre. Nå har jo både advent og jul gått forbi, uten en eneste oppdatering her, men nå, nå skal jeg skjerpe meg.Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits