Ostefylt laks og mangosalat

Idag lagde jeg ostefylt laks med mangosalat og stekte søtpoteter. Middagen ble godt mottatt hjemme, så da tenkte jeg liksågodt å dele den med dere. Det er utrolig enkelt å lage, krever ingen spesialingredienser og er dessuten sunt og godt! 


Oppskrift til tre-fire personer

Søtpoteter

En stor/to små søtpoteter

Salt/pepper

Olivenolje

Søtpotetene kuttes i mellomstore biter (omtrent som pommes frites), og legges i en form. Hel over olivenolje og bland sammen. Krydre med salt og pepper, og sett i ovnen på 200°C i omtrent 30min

OBS: Laksen skal tilsettes de siste tolv minuttene.

 

Laks med ostefyll

Fire laksfileter

En pakke philadelphiaost

Urter (jeg brukte fersk timian, fersk rosmarin, fersk basilikum, chili, salt og pepper)

Hasselnøtter, valnøtter (evt. det du har av nøtter)

Hvis fisken er frossen, tin den i kaldt vann i ca. 20 min (det går fortere enn du tror). Bruk en foodprossesor til å blande krydderne sammen med philadelphiaosten. Kutt halveis gjennom filetene, og fyll inn rikelig med kremostblanding. Grovhakk nøtter. Ta søtpotetene ut av ovnen, legg filetene over i pannen og dryss over med nøtter. Senk temperaturen til 175ºC og stek fisk og poteter sammen i ca. 12 min. Mangosalat

En mango

To avokadoer

Salat

Cherrytomater

Pinjekjerner

Bland sammen ingrediensene, og lag en herlig, frisk salat. Denne er nok perfekt inntil grillmat en varm sommerdag!Hva synes du?

#mat #middag #laks #oppskrift
pomme


Yeah

Jeg spør og spør og spør om hva dere har lyst på fototips/redigeringstips om, men får ingen svar. Hmm...

Hva synes du om bildet?

Hva vil du ha fototips/redigeringstips om?
Lait frappé


J'aime les lait frappé. Et j'aime le français.

Spurte for noen dager siden om hva jeg kunne ha mer av her på bloggen. Jeg fikk forslag som outfit (haha) og må-gjøre-video, det kommer nok ikke til å skje.

Men hva med linkerunder, redigeringstips, fototips, før/etter-innlegg, behind the scenes, matoppskrifter, naturbilder, mennesker, eller andre ting? Kom med konkrete forslag, så skal jeg prøve å følge opp!

Hva synes du om bildet?

Har du noen forslag?
Breakfast for two

Breakfast

Gode frokoster må være det beste som finnes!

Ser det godt ut?
Have a cookie

Så og si det eneste jeg har gjort de to siste dagene. Spist kjeks og jobbet med lekser. Sånn er det å gå i tiende klasse!

Hva synes du?

Hva har du gjort de siste dagene?
New dayGood morning!

Hva synes du?
Good morning sunshine!

Neivel. Dette er ikke frokosten min i dag. Skulle ønske det, da. Starbucks cafè i London. Ahh ♥
There was a time

Enda det er mindre enn en måned siden sommerferien, føles det som eeevigheter siden. Savner late morgener med et stort glass smoothie og en herlig, hjemmelaget frokost, friske bær og en god bok.

Trenger ikke spør engang, om du savner sommer. Tror jeg vet svaret uansett.

Hva synes du?

 

Skulle egentlig poste et bilde jeg har brukt en del tid på å redigere i kveld, men det ble utrolig merkelig. Sånn skummelt. Så jeg droppet det. Mulig jeg legger det ut hvis noen ønsker det. Ønsker du å se?
Sunt og godt

I dag har jeg vært flink å trene, både jogging og styrker. Derfor tenkte jeg å dele et sunt og supergodt tips til dere!

Korn, nøtter og/eller frø // Honning // Egg // Sjokolade 

Blandes sammen (ikke sjokoladen), (legg på et bakepapir, la blandingen være ca. 2 cm høy) stekes på 175 grader i 15 minutter. Avskjøl og skjær opp i passe store biter og knask i vei, enten til trening, eller når du har aller mest lyst til å stappe i deg en stor sjokolade. Ønsker du en litt mer usunn variant, smelter du sjokoladen, og smører på på baksiden. La sjokoladen stivne helt!

 

Skal du lage dette? I så fall, legg ut bilde!!
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits