Video: Redigere bort elementer fra bilde

Sett på 720p!

Ja, det var mange som ønsket video om hvordan jeg redigerte bort bakgrunnen i DETTE bildet, så lagde en video på det! Har ikke gjort det så veldig nøye, ville gjøre den ferdig idag, så gjorde det ganske fort. Meen, dere forstår konseptet. Jeg viser også hvordan man kan få et lysere bilde, ved bruk av funksjoner som jeg tror finnes i de fleste redigeringsprogram.

Håper dere liker videoen, og så må dere bare spørre hvis dere lurer på noe!

Hva synes du om videoen?

Skal jeg poste flere slike videoer, eller foretrekker du bildeforklaringer?
før/etter bilder

Tenkte jeg skulle lage et før/etter innlegg med bilder fra bloggen! Husker før, da syntes jeg bare det var teit å redigere bildene, nå er det blitt et kjennemerke på meg. Føler jeg, da! Si ifra hvis det er noen bilder du ønsker redigeringsvideo på, så skal jeg få prøvd å lage det! Fortell meg også om du liker best før eller etterversjonen!

REDIGERT                                                                                                                                       UREDIGERTValgte egentlig helt tilfeldig i mappen "Redigert", så hvis det er andre bilder dere ønsker å se før/etter på, eller andre bilder dere ønsker redigeringsvideo på, comment below!
Tiger tiger


Tiger tiger

Tok bilder av vakre Ida i helgen, men endte opp med å redgiere bort hele ansiktet. Det kommer flere. Med ansikt. Jeg lover.

Hva synes du om bildet?

Hva synes du om redigeringen?

 

Hater å bruke andre sine bilder, men her brukte jeg et bilde HERFRA til tigeren i bildet.
Diana mini


Da var filmen fra Diana kameraet fremkalt! Syns disse to var ganske fine, jeg. Begge er tatt i København.

På fotobutikken hadde de misforstått hverandre. Jeg sa jeg ville ha bildene i 10x10, men da jeg fikk bildene, var de 10x15. Det betyr, at de har kuttet bildene skeivt, noe som resulterte i mange halve bilder. Skal gå inn idag, så satser vi på at negativene ikke er klippet feil, og at jeg får en unnskyldning og nye bilder!

Hva synes du?
Hipster

 

Redigerte et enkelt bilde, inspirert av noen fin topper jeg så på!

Hva synes du om redigeringen?

Hva synes du om bildet?
Made for walking

The leaves fall off, so we can have a soft walk into the winter.

Nydelig vær, lav sol og herlige farger under første økt av hospiteringsdagen. Vi fikk en halv time til å ganske fritt ta bilder av det vi ville, så lenge det inkluderte mennesker. 

Hva synes du?
One little star
Redigeringsvideo: Sadness

Husk å sette på 720!

Da var endelig redigeringsvideoen ferdig. Valgte å lage om det bildet av meg med en fugl. Jeg fikk flere forespørsler på det, samtidig som det er litt avansert å finne ut av (for meg), men lette å forstå med en liten forklaring. Jeg håper denne videoen kan være til hjelp for noen, og at dere deler linken med meg, hvis dere prøver selv. Ville vært kjekt å se deres resultat!

Så må jeg bare beklage den dårlige kvaliteten, men håper dere forstår med tekstingen. Og hvis du lurer på noe, du spørre!
From south

Da var jeg hjemme fra sør og København. Superkoselig tur, gikk alt for fort, huff!

Tok faktisk ikke veldig mye bilder, mest sånn "overall-bilder". Så, blir nok ikke så mye bilder derifra. Men her er ihvertfall et, fra flyturen ned. 

Hva synes du?
It's time to fly

 

Jahooo! Da var det høstferie! Jeg og mamma tar oss en lang week-end i København. Det blir så koselig! Gleder meg STORT!

God tur til Emma, Marie og Hilde og alle andre som skal reise. Og god høstferie til alle andre som har det, forresten!

 

Hva synes du om bildet?
Hvilket bilde?


Fikk spørsmål om jeg kunne lage en redigeringsvideo, og lurte derfor på hvilket dere ønsker at jeg skal lage det om! Dette er jo bare noen av bildene mine, så du kan fritt velge andre fra bloggen også!

 

Hvilket bilde skal jeg lage redigeringsvideo på?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits