pluvia

Jeg ser på menneskene rundt meg. De pakker seg inn i store jakker, hetter godt kneppet rundt hodet. De presser seg under en liten paraply, i et tappert forsøk på å unngå himmelens perler. Jeg lar regnet falle ned over meg. Dråpene, som treffer mykt i håret, på pannen. Dråpene, som renner sakte nedover ansiktet, før de drypper lett fra haken og nesetippen. De er som perler. Perfekte, runde perler som treffer med en slik varsomhet man sjelden har sett før. En varsomhet man ellers ville forbeholdt et lite barn. Jeg lar dråpene renne nedover ansiktet, jeg gjør ikke noe forsøk på å ta dem vekk. Jeg liker å ha dem der. Til vanlig ville jeg nok gjort det. Tatt vekk dråpene for andres skyld. Når jeg ikke trenger å tenke på andre, tørker jeg dem ikke bort.

Jeg har alltid likt regnet. Som liten hadde jeg alltid lyst til å vrenge av meg klærne, løpe ut på verandaen for å danse i regnet hver gang himmelen åpnet seg. Jeg husker jeg var lykkelig da jeg gjorde det, det var en fin følelse. Fortsatt kjenner jeg på en trang til å gå ut i regnet, det gir meg fortsatt den fine følelsen. I regnet er det ingen som ser meg. For hvem vil vel være ute i regnet? Akkurat. Det er nok derfor jeg liker regnet. Akkurat derfor.
fadingShe was slowly fading away. For each breath she took, she sank deeper and deeper into her self, until she was no longer there. No longer in the real world. Not living there, just existing. 

Jeg får innimellom tilbakemeldinger om at folk savner bloggingen min, alt fra familie og venner, til bekjente og helt ukjente. At noen legger merke til at jeg ikke er tilstede, rører meg virkelig, og jeg får lyst til komme tilbake. Denne gangen ble det en ny form for redigering fra min side! Jeg husker en periode hvor jeg redigerte alle bildene mine på forskjellige rare måter, og egentlig liker jeg fortsatt tanken på det. Gjøre litt annerledes, ikke bare være firkantet.

Hva synes du om bildet?

 
sunshine

Heisann! 

Da var det gått nesten én måned siden forrige innlegg! Huffoghuff. Jeg har rett og slett hatt det sååå travelt, og kanfaktisk telle på én hånd hvor mange dager jeg har kunnet slappe av. Rett etter høstferien fikk jeg meg nemlig jobb, så nå er jeg faktisk blitt bakeribarista hos Godt Brød. Til alle i Stavanger, kom og kjøp boller og brød! Men jaa, det har blitt ganske mye jobbing. Ellers jobber jeg masse med skolen; R-matte, fysikk, kjemi og biologi krever virkelig at man jobber. Forrige helg satt jeg for eksempel og jobbet i 9 timer i strekk for å komme igjennom 70 sider biologi.

Kjenner jeg er utrolig sliten egentlig, det må jeg innrømme. Har såå lite energi til å gjøre andre ting, og jeg har ihvertfall ikke tatt noe bilder. Jeg er vel ikke den eneste?  

Motiverer meg litt bilder fra i sommer, og det herlig å se nå som det for det meste er grått og kaldt og mørkt. Det hjelper litt ♥

 

Hvordan har du det for tiden?

Hva synes du om bildet?
darknessshe just ran and ran, until she couldn't run anymore. eventually the darkness surrounded her, pulled her into the deep and she was no longer able to breathe or see or move or love. and she couldn't run anymore. she couldn't escape from the darkness. she wasn't able to move, and she just sank deeper and deeper. she tried to scream but no one heard it. she tried, she really did, but no one seemed to care.


Ser at nomineringen til Vixen blog awards har begynt (HER), og jeg synes egentlig sånne ting er veldig gøy. Tenk da, å bli anerkjent for arbeidet man legger ned i bloggen! Hvis dere har noen fine blogger som dere har nominert eller som fortjener å bli nominert, må dere bare legge igjen link i kommentarfeltet, så tar jeg en titt!

Hva synes du om bildet?

Har du noen gang blitt nominert?
sun goes down

With the rain tapping on the windows, I thought it would be a good idea to post a photo from the summer, when the sun was shining and the sky was blue.

God tirsdag alle sammen! Håper alle har hatt en bra dag. Jeg startet dagen med kjemiprøve, og resten av dagen har jeg bare vært skikkelig sløv. Er det bare jeg som er sliten for tiden? Kjenner hodet verke og har øyne som konstant glir igjen. Tok meg selv i å sitte å se på barne-TV i dag. I førti minutter. Huff, tror jeg begynner å bli syk. Det er kanskje ikke så rart, nå som høsten begynner å komme og halve klassen går rundt og hoster!

Hva synes du om bildet?

Er du sliten for tiden?
sous l'arbre

God søndag, alle sammen!

I går ble jeg ble sittende og se på bilder fra Frankrike, og kom over en mappe med bilder som jeg ikke kan huske at jeg har postet. Jeg regner med å reise nedover i høstferien (som ikke er så lenge til) så da tenkte jeg at det passet bra å poste et Frankrike-bilde igjen! 

Idag sitter jeg med tidenes gangsperre, og er støl i muskler jeg neste ikke visste at jeg hadde. Haha, deilig! Har vært en skikkelig slapp søndag, og regner med at det fortsetter slik resten av dagen. Skal nyte en kopp kakao, lese videre i Beatles og ikke tenke på alt som burde bli gjort. Man må jo lade opp til en ny skoleuke, ikke sant? 

God søndag videre!

Hva synes du om bildet?

Hva gjør du idag? 

Må bare si takk for de fine kommentarene dere legger igjen. Selv om det går nesten en måned fra ett innlegg til et annet, kommer dere innom og legger igjen kommentarer. Det er så utrolig hyggelig! ♥

 
sky

Hei igjen! 

I dag stod jeg opp i åttetiden (er det bare jeg som våkner tidlig i helgene?), spiste frokost, før jeg dro til Elixia. Det ble en god økt med styrketrening, og instruktøren var så flink å pushe at jeg fortsatt er helt skjelven i beina, seks timer senere, haha! Da jeg kom hjem, belønnet jeg meg meg selv med dansk rugbrød med hjemmelaget, rød pesto (mmm) og en stooor kopp med chilisjokolade-kakao. Herlig! Spesielt skjønt er det jo når jeg kan pakke meg inn i dyner og pledd, mens regnet trommer på vinduet. Høsten er ikke så værst, nei!Og når vi snakker om mat. Jeg har lagd en goood del mat den siste tiden. Jeg var faktisk på et raw-food kurs i Oslo forrige helg og jeg har dessuten fått meg juice-maskin (heaveeen). Hvis dere er interessert i oppskrifter og liknende, så må dere legge igjen en liten kommentar, så skal jeg dele det med dere!

God lørdag videre, alle sammen!

 

 


haha, ser at dette innlegget ble postet tre ganger, vet ikke hva som skjedde.
tankespinn

sometimes i just cry. without knowing why. 

Hei ja. 

Atter en gang gikk det evigheter siden forrige innlegg. Sist gang jeg oppdaterte dere var faktisk i sommerferien. Nå har jeg gått nesten to uker på skole; første gang på norsk videregående, faktisk. Med en helt ny skole, helt ny klasse og helt nye folk var det ganske interessent. Ihvertfall de ti første minuttene. Etterpå var det bare koselig. Folk er jo så utrolig hyggelige, at jeg blir helt glad inni meg. Det har jo blitt en relativt myk start (som for veldig mange) på grunn av streiken. Vi har likevel tre lærere på jobb, så da drar jeg til skolen for å ha både fysikk, matte og kjemi. Dette er jo programfagene jeg skal ha i år (i tillegg til biologi) så er glad for at vi får kommet i gang med dem i det minste. Nå er jeg forøvrig veldig lei av streiken, og er egentlig bare klar for å starte helt på ordentlig. Det faktum at vi kanskje mister en klassetur til Island til våren hvis streiken blir langvarig gjør det ikke noe bedre. Nå synes jeg at folk kan bli enige!

Bildet over her tok jeg forresten i går. Vi har jo hatt så fint vær de siste to-tre dagene, og det er så utrolig herlig. Skyfri himmel, klar høstluft og varmende sol. Bedre blir det vel ikke? Stod ute på svabergene her til solen gikk ned, og en brennende sol som går ned i sjøen er virkelig noe av det fineste jeg vet om!

Nå skal jeg runde av her, kanskje jobbe litt videre magasinet (som har fått inn såå mange fine bidrag!) for det burde begynne å ta form snart. Tenker å sette av i morgen formiddag til å pusle alt sammen, sånn at jeg kommer litt videre! 

Så, god kveld videre, alle sammen, og nyt de fine sensommer-dagene som vi har nå. Om ikke lenge slår vel høststormene inn, ihvertfall her på Vestlandet. Det har jo sin sjarm det også, og når jeg tenker meg om så er høsten egentlig utrolig fin. De fine høstfargene, store jakker og sjerf, kopper med varm te og deilige pledd. Åh, herlig. Men nå snakker jeg meg vekk, jeg har visst litt skrivekløe etter to ukers opphold. Må bare prøve å oppdatere dere litt mer jevnlig!

Hva synes du om bildet?

Er du rammet av streik?
improvements

Hei dere! Tusen takk for at dere skriver så utrolig mye fint til meg for tiden. Jeg merker at jeg er alt for dårlig til å vise at jeg setter pris på dere, men det gjør jeg virkelig! Dere aner ikke hvor glad det gjør meg å se de hyggelige kommentarene deres ♡ and i told you to be patient.

Jeg har lenge tenkt på at jeg virkelig har lyst til å få bloggen opp å kjøre igjen. Jeg vil prøve å nå ut til flere og få folk til å huske bloggen min, slik at de har lyst til å komme tilbake igjen. Men for å gjøre det trenger jeg hjelp fra dere til hva jeg skal gjøre bedre, hva jeg skal gjøre annerledes og hva som er bra. Vil dere ha et annet design, mer tekst eller mindre tekst, mer bilder eller færre bilder, "tema-innlegg" om mat, trening eller foto osv. Ja, dere tar poenget!

Ikke vær redd for å kommentere og si hva dere mener, det er jo dere som leser! Alt som blir sagt (eller skrevet) kan bidra til at jeg blir bedre og det har jeg virkelig lyst til!

Hva synes du om bildet?

Har du noen tilbakemeldinger om hvordan jeg skal kunne forbedre meg?
sand & salt

Hei og god mandag!

 

 

Igår dro vi til en av de store strendene utenfor Stavanger, og det er jo så fint der! Jeg husker vi besøkte disse strendene av og til da vi var mindre, for å løpe fra bølgene og fly med drager, og det var alltid herlig med den friske vinden som slo inn fra åpent hav. I går var målet mitt å ta bilder, og jeg er ganske fornøyd med resultatet. Her kommer ihvertfall ett av bildene!

 L'amour et la fidelite

Hva synes du om bildet? Vil du se flere?

Har du slike strender hos deg?
unless you tell me

Hei! Nyter dere sommerferien? Jeg driver fortsatt og ordner på rommet, og det går sakte fremover. Spesielt når man finner så mye annet å gjøre samtidig! I går ble jeg sittende og se gjennom filmer fra året i Frankrike, og endte opp med å sitte til klokka to for å redigere dem sammentil en film. Det er jo så utrolig hyggelig og morsomt å se igjennom disse filmene! Vurderer å legge den ut her på bloggen, er dere interessert i å se den?

Ellers har jeg planer om noen bilder jeg skal ta. Jeg må nok utsette det pga av været, men kan ihvertfall si så mye at det har med sjøen å gjøre! Det er så utrolig mye vind idag, det suser rundt hushjørnene som om vi skulle vært i midten av november og store regnerdråper har så vidt begynt å tromme på vindusruten. Det får bli en annen dag!

Sometimes I wonder if you're really the one you say you are. If it's the truth, or if it's all just a big lie. Is this your real story or did you invent it all. I don't know, I'm not sure if I will ever know. Unless you tell me. 

You can tell me.

I won't get mad.

 

Hva synes du om bildet?

Skal jeg legge ut film fra året i Frankrike?

Vil du forresten følge Facebook-siden min? Der legger jeg ut oppdatering hver gang jeg poster et innlegg! Trykk HER.
fri og sånt

God tordagskveld! (Eller, er det torsdag idag?)

Idag har jeg ihvertfall, som vanlig, nytt (nøte?) at jeg har fri! Kroppen og hodet begynner endelig å komme seg på plass etter at jeg kom hjem fra Frankrike. Har dessverre vært mye sliten og sånt, men nå begynner jeg å komme tilbake til meg selv. Det er herlig! Idag startet jeg dagen med green-smoothie og rundstykker, før mamma og jeg gjorde yoga i hagen. Etterpå ble det styrke-trening og det kjenner jeg godt i beina, for å si det sånn. I tillegg har jeg begynt å rydde rommet, før jeg skal pusse det opp litt. Tror det blir veldig fint!

Har forresten en hylle og en skrivepult som jeg vil selge/gi bort. Hvis det er noen som flytter ut til høsten, eller som trenger/vet om noen som trenger dette er det bare å ta kontakt. Det ville jeg satt veldig pris på!

Jeg er vel kanskje ikke helt personen eller bloggeren til å poste "outfit"-innlegg, men jeg må bare vise dere denne fantastisk herlige jakken som mamma kjøpte til meg. Tror jeg kommer til å bo den fremover, den er jo så god. Jeg har en greie for lange jakker og sånn for tiden, legger liksom merke til folk på gaten hvis de går med det, haha. Det er jo så utrolig fint! 
 

Hva synes du om slike lange jakker?

Hva synes du om bildene?

Og, er du interessert i kjøpe/få en hylle og/eller en skrivepult?
shine bright

God morgen alle sammen! Idag våknet jeg litt før syv, noe som for meg ikke er helt unormalt nå om sommeren. Jeg tror jeg er blant de svært få som elsker å stå opp tidlig! Idag var det derimot ikke så herlig å våkne; kroppen skriker nemlig av smerte etter gårsdagens treningsøkt. Det viser idet minste at jeg har trent, og er vel egentlig en "god smerte" hvis man kan si det. Det er ihvertfall utrolig herlig å komme igang med treningen igjen nå, må innrømme at jeg har vært veldig slapt det siste året i Frankrike. Skal prøve å bruke litt tid på det nå i sommer, man får jo så mye energi av å trene!


shine a little brighter for me.

Igår løp jeg ut i solnedgangen for å prøve å fange de siste strålene før de forsvant bak trærne. Fikk tatt en god del bilder, og jeg er fornøyd med en del av dem. Det er så herlig å være fornøyd når man har gjort noe! Jeg lurte forresten på om jeg skulle lage en video med redigeringstips, i forhold til hvordan jeg redigerer farger, lys osv. Er det noen som er interessert i det?

Hva synes du om bildet?

Er du en morgenfugl?
tjuesyvendejuni

Heia! Jeg tror Norge gjør noe med kreativiteten min, lysten min til å ta bilder bare øker tjue hakk med en gang jeg setter foten på norsk jord. I dag fant jeg ihvertfall ut at jeg skulle ta litt selvportrett igjen, det er nemlig sååå lenge siden sist. Merket det var litt uvant, nå. Prøvde å være litt kreativ med turban på hodet, haha; Hva synes du om det? Tidligere idag var jeg forresten rundt i byen og forsøkte å finne jobb. Var innom seks-syv steder og har ihvertfall tre steder hvor jeg fikk beskjed om at jeg kunne levere søknad og at det var mulig at jeg kunne få jobb. Satser på at jeg får en jobb, for jeg har virkelig lyst å jobbe! Hvis det er noen som har forslag til jobb, eller en jobb å tilby meg så er det bare å rope ut!


you told me to wait. so i waited. and i waited. and i waited forever. because you told me to wait.

Hva synes du om bildet?
searching

Searching. Searching for something to keep her mind up. Searching for answers. Searching for more. Searching forever.

Finally.

She finds it.

Hva synes du om bildet?
on n'est plus

tu m'a toujours compris

toujour n'est plus

on n'est plus

c'est fini

.


hva synes du om bildet?

hva synes du om at jeg skriver på fransk?

 
covered The wind blew her hair, so that it covered her eyes. The window to her soul was closed, but no one noticed. No one cared.

Vet dere, på tirsdag var det bursdag. Bloggen hadde nemlig tre-års-dag! Det  er egentlig helt sykt å tenke på at jeg har klart å holde denne bloggen i tre år. Jeg klarte å komme meg på topplisten, ihvertfall for en stund og jeg har blitt kjent med nye, fantastiske folk. Jeg har også fått utrolig mange fine tilbakemeldinger fra dere, som lyser opp hverdgen min. Spesielt nå mens jeg er i Frankrike, når dagene ofte kan være litt lange og tunge, er det fint å få de fine tilbakemeldingene fra dere. Takk for det!

Gratulerer med dagen, da! ♥

Hva synes du om bildet?

Hvor lenge har du hatt bloggen din?

 
Smile to the world

Smile 

Kjære Hilde <3

Jeg har kjent deg nå i mange år, og jeg ser på deg som en veldig god venninne. Det er alltid så lett og snakke med deg, både om dagligdagse ting og om alvorlige ting. Jeg føler vi forstår hverandre på en måte, ingen andre gjør. 

Vi finner alltid på noe gøy sammen, og jeg har så mange gode minner!  Vi har kledd oss ut opptil flere ganger, lekt spioner, stiftet MHPE, hatt flotte og lange pikniker på det hemmilige stedet vårt, klatret ved utskikksposten, og gått rundt med tutt på håndballcup. 

Jeg vil bare si at du er helt fantastisk, og jeg setter veldig stor pris på deg! 

Du må ha det kjempekjekt i Frankrike, uten meg. 

Jeg er veldig glad i deg, og jeg kommer til å savne deg masse! 

Klem fra Marie <3 

#utveksling
tjuesyvende i åttende


Selv om det kanskje ikke ser ut som det, brukte jeg ganske lang tid på redigere dette bildet! Ville prøve noe annerledes enn det jeg pleier å gjøre, så det ble mye frem og tilbake! Skal prøve meg på litt flere redigeringer senere, men poster det likevel.

Som sagt har jeg fri denne uka, før reisen neste mandag. Jeg har problemer med å vite hvor jeg skal gjøre av meg, så bruker for det meste tiden på å gjøre veldig lite. Det er faktisk ekstremt herlig, i hvertfall når jeg vet hva som venter meg når jeg kommer til Frankrike. Skole fra åtte til seks, en times obligatorisk lekselesing etter skoletid, mer lekselesing, lekser i helgene, jobbing med fransken. Jeg kommer ikke til å få slappe av på et år! Jeg syns jeg fortjener å gjøre ingen ting akkurat nå, jeg.

Hva synes du om bildet?

Hvordan går det på skolen? Hvilken klasse/linje har du begynt på?
she watched the world

She watched the world with eyes that had seen nothing but love
She tried to understand what kind of world she lived in 
What kind of world she had been protected from all this time

She understood nothing
And everything 


what do you think of the photograph?

What do you think of me writing "poems"?
smile


jeg har (dessverre) ikke kommet lenger med pakkingen enn der som jeg var i går. jeg har sovet dårlig i natt. naboene spilte musikk til klokka fire, og jeg endte med å legge meg på gulvet i stua og sove. jeg har vondt i hodet. sånn. dagens lille utblåsing, nå kan jeg smile!

I morgen reiser jeg som sagt til Oslo, og da er sommerferien min offisielt over for i år. Huff, misunner dere som har sommerferie liiitt lenger, men det blir nok bra i Oslo likevel! Har forresten mange (MANGE) bilder i denne serien. Vil dere se mer, eller syns dere det er kjedelig med mye likt?

Hva synes du om bildet?

Skal jeg poste flere bilder i samme serie?
infinite


let's go and watch the waves

the evenings on Madeira where the most beatuiful. a light breeze blew you hair softly around. the sun sent its' last rays over the hill. the waves hit the stones gently at the beach. and i, i felt infinite 

what do you think of the picture?

what do you think about the caption?
hide and seek

wherever you are

min mangel på inpsirasjon og trang til å gjøre noe i photoshop, her om dagen, førte til dette bildet.

hva synes du om bildet?
same old empty feeling


her er det regnfullt, men det er fint. jeg liker regnet. 

til nå idag har jeg kun sittet i en krok i senga, spist sjokolade og sett gjennom bilder fra turen. er virkelig glad for den turen, har fått mange minner som jeg kan ta med meg til Frankrike. det er nok bra.

hva synes du om bildet?
waves

i could stay here forever, if only you where here with me.

jeg tok turen ned på stranden en kveld, og tok en god del bilder, blant annet dette. det var egentlig utrolig stress, fordi fjernutløseren ikke nådde bort, folk gikk forbi og stirret og spurte om de skulle ta bilde for meg (nei, jeg vil ta bildene SELV) og bølgene hold på å slå kamerastativet over ende. det var uansett fint å være alene på stranden, i det fine lyset om kvelden.

hva synes du om bildet?

vil du ha flere bilder i samme serie?
fading

sometimes, sitting alone in a quiet place, is just enough for me

dagene her går i ett. plutselig er sola gått ned, og kvelden kommer sigende. sola har forøvrig gjemt seg bak en merkelig tåke de siste dagene, noe som ikke har gitt meg særlig fotolyst. idag har den derimot skint hele dagen. sommer ♥

hva synes du?
birds.

Free fallin'

Noen ganger må man bare ta et typt pust. Trekke inn ren luft og slappe helt av. Slutte å tenke, bare være. 

Hva synes du om bildet?

Repost av et tidligere innlegg
let the wind

let the wind blow away the anger. the pain. the sorrow. grief. hate. 

what do you think?
travelling


etter jeg hadde tatt bilder til DETTE innlegget, kjedet jeg meg litt. resultatet ser du ovenfor. wohoo. jeg synes det er gøy å se litt andre bilder også, selv om det er fotoblogger!

igår kveld dro jeg til byen og spiste middag med to søte jenter, ingrid og solveig. det var såå koselig! idag har jeg ikke gjort så veeldig mye, og i morgen reiser jeg. kan noen gjette hvor jeg skal? hint: sol, sjø og varmt. wihoo!

hva synes du om de nyyydelige bildene av meg, haha?

hvor tror du jeg skal?
expressions

 

expressing feelings is hard through words. i've tried hard to tell you. i hope you now understand.

hva synes du om bildet?

gøy at dere likte videoen i forrige innlegg (HER)!
Les mer i arkivet » Mai 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits