omringa av gule blomarHo lukkar auga, lyttar. Lyttar til fuglane, til vinden som bles. Ho opnar auga att, og befinn seg plutseleg heilt åleine. Berre ho, åleine. Men ho følar seg ikkje utrygg, ikkje einsam eller redd. Ho følar seg berre roleg. Ho er ved treet. Hennar tre. "Treet mitt", tenkar ho. "Mitt tre". Ho var her i går òg. Men då var ho ikkje heilt borte ved det. Stod berre på avstand og såg på det. Såg korleis det stod der, einsamt, men likevel så sterkt. Korleis det strakte seg elegant opp mot himmelen, åleine på den store marka. Tenkte at det var hennar tre.

Sola skin lavt, strålane treff med varme på den nakne huda hennar. Graset, som i går var grønt, står i dag i flammer idet gule blomar blandar seg med solstrålane. Ho syklar inn over åkeren, og i løpet av sekundar er ho borte ved treet. Ho legg frå seg sykkelen i det fuktige graset, og set seg inntil det. Ho sit på bakken, hodet lent inn mot treet, omringa av greinar, gule blomar og spindelvev som glimrar som gull i den lave sola. 

- Utdrag frå dagboka. 
.


Har holdt meg borte fra blogg og instagram denne uken. Håper dere respekterer det.

Hverdagen går opp og ned. Noen dager er ikke en gang hverdag. Disse dagene kommer bare luskende mot deg, kiler deg varsomt i nakken før de plutselig skifter og slår deg. Hardt. Derfor har jeg holdt meg borte.

Hvordan går det med deg?

Hva synes du om bildet?
hjerte

den fineste månedenwonder

Nå er vi godt inne i den måneden jeg gjerne kaller den fineste i året. I år er denne måneden ihvertfall helt spesiell for meg. Aldri før har jeg telt ned dager før 1. desember som jeg gjorde i år, jullista lå klar på spotify, en superfin julekalender var ankommet med posten og lyslenken bare ventet på å bli hengt opp. Når måneden nå er her, representerer den på mange måter mitt største juleønske i år; Å dra hjem. Hjem til mamma, pappa, storesøster, familien, venner, snø og jul. I dag gjenstår det bare tretten dager. Tretten dager som kommer til å rase av gårde, det er jeg sikker på. Tretten dager til jeg er hjemme!

Men begynnelsen av desember og dagene før har på mange måter også vært vanskelige. Tanken om alle tradisjonene, førjulestemning, snøen og inntrykkene som jeg går glipp av i år, har virkelig plaget meg. Men mest av alt har savnet etter alle der hjemme vært stort. Jeg vet ikke hvordan det kan forklares, men savnet kommer på en måte mye sterkere når det er så nærme, men likevel ikke helt der. 

Hvordan har din desember vært til nå?

Hva synes du om bildet? 

#utveksling
who knew


she crossed her fingers, hoping. she could be lucky today. 

she realized she wouldn't be lucky today, and bit her lip in anger. or sorrow. she didn't know. it didn't matter, either. not actually.

maybe she should just run away. maybe she should pack her stuff and run away as she pretended to do when she was little. but without pretending. do it for real, this time. 

maybe she would come back one day. who knew?

she knew where she would go. she knew it exactly. and she was on her way. with the hope in her heart. the hope was still there. somewhere. and it grew.

♦ 

it's been a long time since i've written something. do you like it?
one more to go
don't know what to do

i morgen er siste dag på skolen som jeg har gått på i ti år. i morgen er jeg ferdig meg skolen. 10 år med skole, ferdig. kjenner at jeg kommer til å savne både elever, lærere og skolen utrolig mye (ja, jeg er den typen som liker meg på skolen)! på kvelden skal vi ha forestilling og vitnemålsutdeling, før det blir middag med elever og lærere. tror det blir en fin, men trist avslutning. 

er du (snart) ferdig med tiende klasse?
inhale. exhale.

 
breath. just breath.

idag hadde vi forberedelsesdag før matteeksamen. etter åtte timer (seks timer skoletid + to timer "overtid" med Kristin) sendte lærerne oss hjem. da begynte læringskurven og gå nedover, og 5*5 var plutselig verdens vanskeligste regnestykke. nå burde jeg vel egentlig være sosial, men jeg kjenner bare øynene klippe, og er ganske sikker på at jeg kommer til å sovene veldig, veldig snart.

 

hva synes du om bildet?

hvordan har din dag vært?
my name is mathda blir det matteeksamen på meg! tror vi ble seksten stykker som skal få æren av å begrave hodene våre i mattebøkene de neste dagene.

hva kom du opp i?

 

lykke til alle som kom opp i eksamen idag. du er flink ♥
feather


i morgen får jeg vite hvar jeg kommer opp i, i skriftlig eksamen. jeg er ekstremt spent.

hva synes du om bildet?

skal du komme opp i eksamen i morgen?
be healthy

 

Eat good, work out, think positive, be healthy

Idag stod jeg opp åtte, for å jogge. Serriøst, verdens herligste følelse å trene på morgenen! Og idag hadde jeg så mye energi itillegg, jogget litt mer enn en mil i strekk.

Hva synes du om bildet?

Liker du å trene?
fintÅ våkne av solskinn gjennom lette sommergardiner.Å lese fine magasiner og bli inspirert.

Det er fint.

Hva synes du? 

 

Takk for de fine gratulasjonene på bursdagen min. Det var også fint!
affection

Ute skinner solen. Bak alle skyene. 

Hva synes du?
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits