VIDEO: How I edit photos

Hei! Har fått forespøsel om å vise hvordan jeg redigerer bildene mine, og det skal dere jo selvfølgelig få. Dette er bare helt basic, hvordan jeg redigerer lys, farger og skarphet i bildene mine. Hvis dere har spørsmål, ting dere ikke forstår eller forslag til andre ting jeg kan vise er det bare å skrive det ned i kommentarfeltet! Før og etterbilde av bildet jeg redigerer i videoen


Jeg tar bildene mine i RAW-format, noe som tillater en mye større kontroll over lys og fargerm uten å ødelegge bildekvaliteten. Jeg redigerer bildene mine i Photoshop Elements.

 

sett på 720p!

 

Hvert foto er unikt og trenger sin egen redigering, og jeg redigerer derfor ikke hvert bilde likt. Det samme gjelder for å få frem ulike følelser og stemninger. Prøv deg frem, og finn en metode som du liker!

Jeg er heller på ingen måte utlært i bruk av Photoshop og jeg gjør bare det som jeg synes passer og ser fint ut.

Hva synes du om filmen? Var det nyttig?

Har du noen spørsmål?

Har du andre ting du trenger hjelp til?

Del gjerne innlegget hvis du synes det var interessant!
a room. my room.

sett på 720p

jaa, det var noen som ville at jeg skulle legge den ut, så her er den; time lapse av at jeg rydder rommet!

haha, fint eller? pleier ikke å ha rotete rom. bare litt rotete. jeg tror bare jeg har vært i min egen lille boble den siste tiden på grunn av eksamener, ferdig med ungdomsskolen, Frankrike osv, at jeg helt har glemt å gjøre ting. jeg har trent lite, tatt lite bilder, og ja, ryddet lite. jaja. hva synes du forresten om den grønne veggen? det var en veldig god idè jeg hadde for noen år siden. nå har jeg lyst til å male den hvit.

hva synes du om filmen?

hva synes du om rommet mitt?

 

original-videoen av sangen finner du HER. er den ikke fiin?

 

#video #film #rom #foto #fotografi 
Video: Diving in Egypt

 Sett på 1080p!

Filmen med riktig musikk er foreløpig ikke tilgjengelig for mobil, så trykk HER for å se filmen på mobil/ipad!

Her kommer filmen fra dykkingen i Egypt. Det var så utrolig vakkert, virkelig noe alle burde prøve! Kameraet klarer ikke å fange de vakre fargene som var der nede, vi var faktisk nede på 12 meter! Vannet var så klart, og vi hadde 15-20 meter sikt fremover. Forresten, alt det som ser ut som støv og rusk i vannet, er fisker! Det var helt sykt med fisker, og det var så fintfintfint!!

Jeg filmer med et sports-kamera, men kjente jeg var utrolig misunnelig på han med det store kameraet!

Hva synes du om filmen?

Har du dykket/fikk du lyst til å dykke nå?
Video: How to make open-back t-shirt

Sett på 720p!

Var mange som ønsket tutorial på hvordan jeg laget t-shorten i et tidliger innlegg.Lagde derfor en video som viser det. Det er ikke veldig avansert, men alltid kjekt å lage video. Håper riktignok at jeg får litt mer respons enn forrige gang, hihi

Hva synes du?

Husk å delta på konkurransen min om et gavekort HER!
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits